Tips: Tidak Mudah Lupa ( PART 1 )

January 08, 2016

Assalamualaikum.

Annyeong awak! Mesti awak mempunyai masalah untuk menghafal sesuatu mata pelajaran kan? Bukan awak sorang sahaja, saya pun sama. Lagi lagi subjek menghafal macam biologi, aduhai, susahnya nak ingat. Satu lagi bagi subjek kimia, kena ingat periodic table dan reaksinya. Oleh itu, saya sediakan tiga video yang pastinya dapat membantu awak mengingat kembali apa yang awak hafal.






CARA UNTUK INGAT PERIODIC TABLE ( PART 1 )




CARA UNTUK INGAT PERIODIC TABLE ( PART 2 )





OK. Jangan lupa tonton video dekat atas ni ya. Saya dah try dan keputusannya sangat wow. Video yang how to memorize fast tu memang terbaik lah, agak terkejut juga.Nanti sambung part 2 tidak mudah lupa! Bye.


You Might Also Like

0 comment

Terima kasih :)

728 x 90

Flickr Images

Like us on Facebook

INSTAGRAM