Anggaran Harga 10 Jenama Tudung Popular (Bahagian 1)

March 21, 2016

Assalamualaikum.

Apa khabar gais? Hari ni aku nak kongsi tentang jenama tudung yang meletops dekat Malaysia ni. Rasanya semua dah tahu apa dan siapa kan? Kalau sebut sahaja tudung dekat budak-budak fashionista stailista semua tu, mesti dorang dah terpampang dalam kepala jenama yang dorang suka. Jom kita tengok harga pula. Lets check it out!


1. Duckscarves - RM120 sehingga RM220



2. Neelofar - RM53 sehingga RM89




3. Sugarscarf - RM39 sehingga RM200




4. Ariani - RM25 sehingga RM450





5. Fareeda - RM80 sehingga RM200




6. Bokitta - RM89 sehingga RM169




7. Bawal Exclusive - RM45 sehingga RM7000





8. Anggun Zara - RM35 sehingga RM49





9. Al-Humaira Contemporary - RM35 sehingga RM49





10. Owl by Nora Danish - RM59 sehingga RM149




Masha Allah semua cantik-cantik, kalau nak beli survey harga dulu okay. Nanti karang korang nak beli tapi tak cukup bajet pula kang meletups viral bagai. haha. Nantikan sambungan bahagian 2 anggaran harga jenama tudung terkenal di Malaysia OK?

Tengok Bahagian 2 dekat sini.

Sumber : Akhbar

You Might Also Like

4 comment

  1. cantik..biasanya harga bergantung pada kualiti kain yang digunakan kalau tak silap PC..hihihi..

    ReplyDelete
  2. Ikut kemampuan kita kalo nak membeli tudung kan.. hehe..

    ReplyDelete
  3. Suka and minat dgn duckscarves and sugarscarf , tapi kadang - kadang pikir dua tiga kali jugak lah decide nak beli sebab harganya ... Tapi if kualiti berbaloi dgn harga ok saja kan :)

    ReplyDelete
  4. Berminat tudung budak yg ringkas tapi elegant jemput ke IG Nurahkids

    ReplyDelete

Terima kasih :)

728 x 90

Flickr Images

Like us on Facebook

INSTAGRAM