#GIFTREVIEW : Hadiah Giveaway Akinassufi

March 04, 2016

Assalamualaikum,

Hari ni nak review hadiah giveaway dari blogger Akinassufi, aku dapat Choc Crispy Rice yang memang yummeh. Abang poslaju sampai semalam, mak aku yang kebetulan ada dekat rumah (biasa belum balik kerja lagi time2 poslaju sampai) dapat merasa choc crispy rice tu. Sedapppppppp, ranguppppp dan choclatyyyyyyyyy. Siapa la tak suka coklat kan?



Aku pemenang no 4 tu. Hihihi. Kalau korang berminat untuk makan crispy rice ni, boleh beli dekat Akinassufi okay? Klik link ni untuk beli beli crispy rice yummy ni. Terima kasih Kin :D

You Might Also Like

2 comment

  1. Wah... Bestnya.. Tahniah... Choco. Nmpk sedap....

    ReplyDelete
  2. sedapp, nanti boleh cuba beli ^^

    ReplyDelete

Terima kasih :)

728 x 90

Flickr Images

Like us on Facebook

INSTAGRAM