#GIFTREVIEW : Menang Giveaway IzzaSakura

March 24, 2016

Assalamualaikum.

Hai semua, actually tak busy mana pun cuma mood menulis berkurang sikit lepas dah penat bertungkus lumus untuk test english lepas. Dalam masa tengah test (dekat kuala lumpur), mak aku cakap barang giveaway dah sampai, hahaha. Kemain suruh mak tunggu abang poslaju tiap hari. LOL.

Giveaway New Year 2016

Hadiah giveaway adalah NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ. Terbaik tau produk ni, baru je pakai dalam seminggu lepas, memang terbaiklahhh hasil dia. Banyak sangat testimoni dan feedback positif daripada pengguna tentang nano lightener cream ni. Korang patut cuba!!





FYI, selepas je korang buka krim perlu dihabiskan dalam masa 1 bulan maksima 2 bulan dan krim ini berwarna light purple.

Apa kegunaan NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ?
Memutihkan masalah utama wanita seawal 7 hari di bahagian miss v (celah paha dan permukaan), ketiak, lutut, siku atau di bahagian gelap

Cara penggunaan NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ?
1. Sapu nipis 2 kali sehari selepas mandi di kawasan bermasalah (gelap)
2. Tak perlu di bilas
3. Boleh memakai deodorant selepas menggunakan krim ini

Lelaki boleh pakai tak NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ?
Boleh digunakan untuk LELAKI

Adakah NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ mendapat kelulusan KKM?
Ya ADA. NOT150603581K

Apakah bahan2 NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ?
Water, Glycerin, Propylene Glycol, Ceteth-20, Cyclopentasiloxane, Jojoba Oil, DL-Tocopheryl Acetate, Lactic Acid, Allantoin, Linoleic Acid, Titanium Dioxide, Kojic Acid, Caprylyl Glycol, Aloe Vera Extract, Sodium Polyacylates


Nak dapatkan NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ?

Terus pergi ke FB ni ok?
Aulia Beauty Care


TERIMA KASIH
Hashtag Syukur Alhamdulillah


You Might Also Like

1 comment

Terima kasih :)

728 x 90

Flickr Images

Like us on Facebook

INSTAGRAM