#GIFTREVIEW : Menang Giveaway KHEZMAIRA

March 24, 2016

Assalamualaikum.

Hai semua, selepas review hadiah giveaway irrasakura, aku nak review pula hadiah giveaway dari khezmaira. Hadiah giveaway ni sampai masa cuti sekolah Mac hari tu juga tapi aku tiada kat rumah sebab tengah ambil test english ielts yang cam hape tah.

Giveaway Februari 2016 by Blogger

Hadiah giveaway adalah FACE MIST By_Myna. Actually aku dah lama berminat dengan produk by_myna ni termasuklah rose soap dan semua produk skinny tu. Feedback customer dia pun banyak. Aku ada cuba face mist ni sebaik aje sampai dekat rumah selepas test tu, memang terbaik nak habaq kat hampa. Aku ade combination skin so this product sangat sesuai untuk kulit aku yang tak berapa nak loving sangat ni.




Kandungan Facemist :
Vitamin C (orange & lemon)
Deionized water
Fragrance

Manfaat Facemist :
✔️Anti bacterial
✔️Fight bacteria that cause acne
✔️Moisturizer
✔️Keep your skin healthy & glowing
✔️Helpful at soothing dry, irritated skin & acne-prone skin
✔️Minimize enlarged pores
✔️Rejuvenate skin
✔️ Can be used as toner or makeup finishing spray
✔️Treat sunburn

Siapa yang boleh guna Facemist ni?
Sesuai untuk semua jenis kulit dan sesuai untuk remaja dan kanak-kanak

Berapa lama Facemist ni bertahan?
Sebotol 100ml. Boleh digunakan sehingga 1-2 bulan. Guna setiap hari sebelum tidur dan selepas bangun!

Cara penggunaan?
Basuh muka dulu ok.
Pegang Facemist dalam 5-6 inci dari muka lepas tu sembur dekat muka
Tunggu kejap bagi dia serap dan tepuk tepuk kalau dah terlebih sembur
Lepas tu, korang boleh apply pelembap korang
SIAP CHUOLLS!!


Siapa nak FaceMist By_Myna ni? Angkat tangan cepat!
Korang pergi sini ok.


TERIMA KASIH
Hashtag Syukur Alhamdulillah

You Might Also Like

4 comment

  1. waa. congrats awak ;)
    by the way, thanks singgah blog PG ya :)

    http://www.mrsyatie.blogspot.my/2016/03/giveaway-cash-rm600-mac2016-by-emas.html

    ReplyDelete

Terima kasih :)

728 x 90

Like us on Facebook

INSTAGRAM