7 Cara Membuang Kotoran Degil

March 26, 2017

Hi semua, hari ni kak min nak ajar cara untuk hilangkan kotoran degil macam minyak, lipstick, dakwat dan sebagainya. Kak min belajar dari google jugak ni, try and error gitu. Kalau menjadi, kak min bersyukur, kalau tak menjadi, kak min google lagi. Biasanya, kak min suka makan makanan berminyak macam kari, gulai kurma dan sebagainya, sebab tu berat kak min tak pernah turun kesan dari makanan berminyak tu. Bukan setakat berat, tudung kak min pun cuba nak naikkan berat dia, jadi dia cuba menyerap minyak kari tadi tu. 

Untuk hilangkan kotoran dari minyak :

Untuk hilangkan kotoran dari kopi :

Untuk hilangkan kotoran lipstick :


Untuk hilangkan kotoran dari dakwat :

Untuk hilangkan kotoran dari kosmetik :

Untuk hilangkan kotoran dari deodorant :

Untuk hilangkan kotoran dari peluh :



Korang ada tak tips untuk hilangkan kotoran? Jom kongsikan dengan kak min di ruangan komen.

You Might Also Like

0 comment

Terima kasih :)

728 x 90

Like us on Facebook

INSTAGRAM