Giveaway NALMR BLOG featuring SASSYROSE

TAMATTTTTTT!!!



Hai semua! Hari ini kami Nalmr Blog dan SASSYROSE ingin jemput semua blogger-blogger yang hebat untuk sama-sama memeriahkan GiveAway yang kami adakan ini. Hadiah menarik akan diberikan kepada pemenang-pemenang bertuah. Kami dari SASSYROSE selaku penaja utama GiveAway ini.

SASSYROSE merupakan kedai muslimah online yang mula beroperasi dari tahun 2015 sehingga kini. Konsep SASSYROSE adalah untuk mewujudkan pakaian muslimah yang sopan, sederhana dan cantik untuk si pemakai. Jubah keluaran SASSYROSE adalah sangat selesa dan merupakan jubah murah 2016. Bukan itu sahaja, tunic dan top SASSYROSE juga pastinya dapat memikat para pelanggan untuk mencuba produk terlajak laris ini. Pelanggan juga boleh ke laman web kami di www.sassyrose.my untuk pembelian secara online dengan lebih pantas dan mudah.

Antara Produk Yang Hangat di SASSYROSE adalah : 

Jubah Bahyea - Jubah Bahyea diperbuat dari material bermutu tinggi Como Crepe dan dihiasi dengan panel French Lace. Terdapat 4 pilihan warna menarik yg pasti memukau iaitu Ruby, Turquoise, Emerald & Sapphire. Didatangkan dalam saiz XS, S, M, L & XL. Lebih menarik, jubah ini juga nursing dan wudhu' friendly (zip sorok di dada dan lengan), mempunyai poket, patuh syariah (labuh & longgar), tidak jarang, mudah digosok, tidak mudah kedut, selesa & ringan dipakai

Olivia Tunic - Olivia Tunic diperbuat daripada high quality Material Satin Saluna (bukan macam Dull Satin ye) dan boleh didapati dengan 3 warna yang gorgeous;Teal, Purple & Burgundy. Tunic ini boleh didapati dengan saiz S hingga XL. Bukan itu sahaja, Olivia Tunic juga nursing dan wudhu' friendly (zip sorok di dada dan butang di hujung lengan), kain sejuk, boleh dipakai casual @ formal, 2 poket sisi kiri kanan, patuh syariah, tidak jarang, tidak stretchable, selesa & ringan dipakai

Nadine Tunic - Nadine Tunic boleh didapati dalam 4 pilihan warna iaitu Emerald, Sapphire, Turquoise & Ruby. Diperbuat daripada high quality Como Crepe dengan FREE SIZE from M up to L. Nadine Tunic juga merupakan nursing dan wudhu' friendly (zip sorok di dada), poket kiri dan kanan, patuh syariah (labuh hingga ke lutut & longgar), tidak jarang, tidak stretchable, mudah digosok, tidak mudah kedut, selesa & ringan dipakai.

Qamila Top - Qamila Top diperbuat daripada high quality Moss Crepe dan boleh didapati dengan 3 warna menarik;Camel, Brick & Moss Green. Nursing dan Wudhu' friendly, patuh syariah (labuh hingga ke lutut & longgar), material berat & tebal (tidak perlu inner baju), design sesuai untuk semua jenis badan, sejuk dan flowy

Kebaya Kardigan - Kebaya Kardigan direka dgn fungsi 2 in 1 boleh digayakan sebagai kebaya untuk majlis formal atau sarungkannya bersama t-shirt anda untuk gaya santai. 4 warna menarik;Camel, Brick, Black & Moss Green. High quality Moss Crepe dengan FREE SIZE from M up to XL, Nursing dan Wudhu' friendly, patuh syariah (labuh hingga ke lutut & longgar), material berat & tebal, design sesuai untuk semua jenis badan, sejuk dan flowy



Testimoni daripada pelanggan kami : 



Untuk melayakkan anda menyertai GiveAway ini, anda perlu memenuhi beberapa syarat mudah yang perlu anda patuhi.

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Like facebook penaja.
SassyRose
Nalmr Blog

2. Follow instagram penaja.
SassyRose
Nalmr Blog

3. Follow Blog penaja
Nalmr Blog

4. Buat satu entry khas dengan tajuk 'Giveaway NALMR BLOG featuring SASSYROSE'

5. Copy Coding yang disediakan dan paste kan di html blog post anda.



6. Share/Ping artikel anda samaada di Babab.net, Facebook Personal anda, Fanpage, Facebook Group lain atau Google +.  
7. Tinggalkan link entry anda di bahagian komen ini.  

Tarikh tutup pada 11 Jun 2016 jam 11.59 malam.


SENARAI HADIAH PEMENANG

Produk dari SassyRose x Tempat Pertama
Produk dari SassyRose x Tempat Kedua
Lyna Shawl by Alyachan.co x Tempat Ketiga

Pemenang dipilih secara random

Semoga berjaya semua.. Terima kasih

p/s : SORI CODING PANJANG PULAK . Selamat mencuba. Rajin rajin tag kawan ok?

You Might Also Like

86 comment

  1. JM JOIN

    http://jmbelog.blogspot.my/2016/05/jun112016-2359-giveaway-nalmr-blog.html

    ReplyDelete
  2. saya join.. harap2 la bertuah.. hehe

    http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2016/05/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  3. Join jugak :))

    http://theathra.blogspot.my/2016/05/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  4. join...
    http://www.mommyfiqa.com/2016/05/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  5. Join yer :)

    http://mineko-ira.blogspot.my/2016/05/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  6. Join yee awak :)
    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/05/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  7. tunggu yer, kejap lagi YB join. :D

    ReplyDelete
  8. Sab join ^_^

    http://bluechoralpearl.blogspot.my/2016/05/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  9. OKey... YB join neiii
    http://yangbaik.blogspot.my/2016/05/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. YB baru update koding seperti yang telah diminta. TQ

      Delete
  10. ok ..saya join..cuba nasib sini

    http://pencarianhatisuci.blogspot.my/2016/05/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  11. sy join!!!

    http://naziramohamad.blogspot.my/2016/05/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  12. join :)

    http://anakpakcikazwar.blogspot.my/2016/05/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  13. saya dah tukar sis :D

    http://naziramohamad.blogspot.my/2016/05/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  14. http://mykawaaiiionlinediary.blogspot.my/2016/05/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  15. join jugak

    http://tujuhpetak.blogspot.my/2016/05/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  16. Saya join ...

    http://jombercontest.blogspot.my/2016/05/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  17. Salam, Anis join ye :D

    http://muffincokelatcinta.blogspot.my/2016/05/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  18. saya join..:)

    http://jackarcherpunyabelog.blogspot.my/2016/05/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  19. follow dan join yek :)

    http://www.kasihjuju.com/2016/05/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  20. http://www.bondezaidalifah.com/2016/05/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    Bonde Join sini...

    ReplyDelete
  21. http://mija-blur.blogspot.com/2016/05/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    Saya join..semua syarat dah ikut

    ReplyDelete
  22. join...

    http://www.efaothman.com/2016/05/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  23. JOIN
    http://adna2029.blogspot.my/2016/05/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  24. sy join

    http://lokmanamirul.blogspot.com/2016/05/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  25. MG joined!!


    http://melangkaugarisan.blogspot.my/2016/05/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  26. Sha join..
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/05/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  27. mek dah join dah 😊👍

    https://ajussix.blogspot.my/2016/05/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html?m=1

    ReplyDelete
  28. join

    http://nrlsyzln.blogspot.my/2016/05/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  29. saya join ^^ http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2016/05/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  30. Join...

    http://seindahcerita.blogspot.com/2016/05/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  31. Saya join.

    http://penselduabee.blogspot.my/2016/05/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  32. salam..join

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2016/05/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  33. http://qileh.blogspot.com/2016/05/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    dh join wiwiwiiiiii

    ReplyDelete
  34. Afifah join :)

    http://afifahanuar.blogspot.my/2016/05/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  35. join ! ^_^

    http://dorayakino.blogspot.my/2016/05/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  36. Assalamualaikum.

    Saya join.

    http://muslimah-optimis.blogspot.my/2016/05/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    Jemputlah singgah blog MO. dan jemput follow jika nak tahu update terkini. TQ

    ReplyDelete
  37. CN join ye : http://www.cekgunorazimah.com/2016/06/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  38. Assalam.. dtg isnggah join....
    manalah tahu dapat baju sepasang boleh buat raya :)

    http://strawberry-lynn.blogspot.my/2016/06/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  39. Mamabiha join!

    http://azieeratajulrahim.blogspot.my/2016/06/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  40. mamabiha join!

    http://azieeratajulrahim.blogspot.my/2016/06/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  41. yaya join. hehehe
    http://cahayaketinggiankehalusan.blogspot.my/2016/05/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  42. join sini
    http://www.kisahsidairy.com/2016/06/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  43. salam,
    saya join!

    http://mrspuex.blogspot.my/2016/06/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    -mrspuex-

    ReplyDelete
  44. Join :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2016/06/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  45. Join....

    http://huhahuhajerr.blogspot.my/2016/06/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  46. assalam, huda join ye :d sorry banner tk nampak full sbb width kecik :D

    http://alaynadiary.blogspot.com/2016/06/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  47. Saya join

    http://azlanbahar.com/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose/

    ReplyDelete
  48. UNA JOINED =)

    http://akusukaketawa.blogspot.my/2016/06/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyroe.html

    ReplyDelete
  49. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/06/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  50. kak farra join :)

    http://frrhnd.blogspot.my/2016/06/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyros.html

    ReplyDelete
  51. sy join :)

    http://ciknurul23.blogspot.my/2016/06/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  52. Salam Ramadhan
    sy join ye :D
    http://noradzwatyrokkafella.blogspot.my/2016/06/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  53. SAYA JOIN TAU

    http://www.vetovirago.com/2016/06/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html
    http://www.vetovirago.com/2016/06/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html
    http://www.vetovirago.com/2016/06/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  54. http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2016/06/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    xdk ig

    fb : seri melati

    ReplyDelete
  55. saya join :)
    http://thezofiroh.blogspot.my/2016/06/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyros.html

    ReplyDelete
  56. sy join :)
    done follow semua syarat:)
    http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/06/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  57. saya join ye :)
    http://superpapaya.blogspot.my/2016/06/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  58. Joined :)

    http://akhalilah.blogspot.com/2016/06/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  59. Join...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/06/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  60. Shawal join.. ^^

    http://www.mohdnoorshawals.com/2016/06/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  61. http://www.syahidahfadilah.com/2016/06/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  62. http://sayasukala.blogspot.my/2016/06/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  63. Syeeda join

    http://sayangsyeeda.blogspot.my/2016/06/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete
  64. Sya join
    http://littlesnorlax.blogspot.my/2016/07/giveaway-nalmr-blog-featuring-sassyrose.html

    ReplyDelete

Terima kasih :)

728 x 90